×
En del av Stockholms stad
Vällingby
Tala Med tillsammans med StreetGäris
Foto: Ailin Mi

Arkiverat evenemang:

TALA MED

En lyssnarserie med Streetgäris


19 februari - 30 november 2018
Fri Entré


Tala med är en lyssnarserie där de som berörs av ämnet får forma samtalet. För att på en trygg plattform prata om frågor som ofta lyfts och diskuteras av andra, men sällan av de berörda.

StreetGäris

StreetGäris är en intersektionell rörelse med fokus på feministiska och antirasistiska frågor. Föreningen är separatistisk för kvinnor och  icke-binära och har ett nätverk på Facebook med över 3000 medlemmar. Syftet med gruppen är att bryta barriärer och ge kraft till varandra genom  inspiration, kunskapsutbyte och syskonskap. StreetGäris tror på att våga prata med varandra och gör det genom att  lyssna och genom att skapa trygga plattformar där intresset för samtalet är genuint.

Tala Med är tillbaka med nya samtal i vår!

Tidigare samtal: Unga feminister i orten 23 oktober, Våra mammor i orten 6 november, Rätten till våra kroppar 4 december, Att vara jude i Sverige i dag 19 februari, Att vara rom i Sverige i dag 18 mars, Att ha gått i skola i orten 29 augusti, Att vara asylsöknade/ensamkommande i Sverige i dag 4 september, Att vara Same i Sverige i dag.  

Samtalet livesänds på StreetGäris Faceboksida samt filmas och läggs upp i efterhand på youtube. Vi avslutar alltid sändningen efter 45 minuter då publiken bjuds in att ställa frågor.