×
En del av Stockholms stad
Musik
Joe Lefty
Joe Lefty
Foto: Pressbild

Arkiverat evenemang:

Joe Lefty + Mopiano


torsdag 14 mars
Nalen •Konserten är ett av Kulturhuset Stadsteaterns samarbeten under 2019. Biljettlänken tar dig vidare till Nalens bokningssida.

JOE LEFTY

Joe Lefty som länge har varit ansedd som en av Sveriges gömda Hip Hop-juveler, släppte i slutet på 2017 sin debut EP HeartChakra. Ett konceptuellt släpp på fyra spår som blandade olika genre som Hip hop, Jazz, Soul och House.

Efter debuten har Joe spenderat hela 2018 med att jobba på nytt material. I stället för att släppa ny musik har han ägnat sig åt att utvecklas som artist och musikproducent. Han har låst in sig i studion vilket har resulterat i ett fräschare och bredare sound. De första smakproven är redan planerade att släppas i början på 2019 och spelningen den 14 mars kommer att bli första tillfället att få höra hans nya material live.

MOPIANO

Mopiano är en svenskbaserad artist, han har under senare tid blivit kallad för den nya Frank Ocean. Han är aktuell som producent samt låtskrivare.

Tidigare samarbeten, har gjorts med artister så som Madi Banja, Hov1 med flera. Med Rnb/Hiphop och Reggae som rötter sedan barnsben, har Mopiano skapat och lagt sin egen prägel på den musik han nu skapar. Denna prägel återfinns bl.a i hans debut EP – Late Night Outdoor. Denna har hyllats av bl.a redaktören Sulekha Daar hos COLORS-STUDIOS, där hon via deras hemsida skriver om honom. Hon skriver att "Den nysläppta singeln Undercover Paper Chaser är lika smooth som namnet på titeln, med ett beat som får den stelaste dansaren röra på sig och en melodisk blandning av sång och rappade vokaler".

Gästartist: DJ Elliot Tainton

Nalen Klubb
Insläpp: 20:00

Scen: 21:00
Stänger: 24:00
18 år
Denna konsert är stående.2019 när huset vid Sergels torg renoveras finns Kulturhuset Stadsteatern istället på över tio platser runt om i stan! Nalen är en av de platser där vi dyker upp under 2019. Läs om våra nya spelplatser här.

MusikNalen