Vällingby

Om oss

Kulturhuset Stadsteatern Vällingby ligger i huset Trappan vid Vällingby torg.Här kan publiken ta del av scenkonst som teater och dans, medskapande aktiviteter och samtal med aktuella författare och samhällsrepresentanter. Vi har även Galleri 16X där unga konstnärer, gärna med anknytning till Västerort, ställer ut sin konst. Med stark lokalförankring och fokus på unga vuxna vill vi vara en angelägenhet för alla Västerortsbor.

I Kulturhuset Stadsteatern Vällingby finns en scen på bottenplan som rymmer upp mot personer beroende på arrangemang. Våning två och tre har två mindre salar där vi bland annat håller dancehall-klasser som är öppna för alla och utan kostnad.

Vi har ett tätt samarbete med Vällingby Folkets hus. De har en mängd olika arrangemang i huset, mer info finner du på deras webbsida