Teater

Lill–Zlatan och morbror raring

Av Teater Västernorrland

Unga Klara • 5–8 år

En musikalisk teaterföreställning om hur det känns när man måste dela med sig av den man tycker mest om i hela världen – och hur fantastiskt det kan bli till slut!

Lill-Zlatan (Ella som hon egentligen heter) älskar sin favoritmorbror Tommy. På alla sätt skiljer han sig från hennes övriga tråkiga kontors-morbröder. Han är en sådan där annorlunda vuxen som man kan drömma om att få ha i sin närhet. Han är en sushiätande hårfrisör som reser jorden runt och hittar på roliga saker. En dag får Ella konkurrens om sin favoritmorbror, av Steve som kommer från Trelleborg. Steve är här för att stanna och Lill-Zlatan är svartsjuk!

Om Teater Västernorrland

Teater Västernorrland är en länsteater med säte i Sundsvall. Vårt uppdrag är att spela teater för både barn, unga och vuxna i hela Västernorrland oftast med fokus på den unga publiken. Publikmötena sker i olika lokaler – i allt från klassrummet till den stora scenen.

Passar för barn mellan 5-8 år

Unga Klara

Premiär

27 oktober 2018