×
En del av Stockholms stad
Teater
Storydox utan logga våren 2018

Arkiverat evenemang:

Storydox

Vanliga människors ovanliga berättelser


Premiär 3 mars 2018
Lilla scenen


Berättar-succén Storydox bjuder under våren på scener med extra mycket smak av nutid. Hör berättelserna som tar dig bakom kulisserna på några av samtidens stora händelser. Med sitt ärliga tilltal och till synes enkla berättarmagi, är Storydox dokumentära berättarscen en plats för dig som älskar berättelser direkt ur livet.

Varje kväll på Storydox går fem personer upp på scen och berättar avgörande historier ur sina egna liv. Med inspiration från bland annat amerikanska The Moth skapas unika berättarkvällar där ingen historia är den andra lik. En mick, en människa, en berättelse. Och en varm publik som får lyssna och förundras.

Under våren återkommer Storydox tre gånger med tre olika teman och fem berättare varje kväll. Varje person är coachad av professionella storytellers och sceneventet händer bara en enda gång.  

3/3: #METOO
Berättelser med eftertanke och omtanke.

#Metoo är en våg av berättelser. Men hur gör vi för att fortsätta lyssna? Storydox bjuder in till ett rum där berättelserna från #Metoo går att berätta med alla sina nyanser. Med tid för eftertanke kan vi gå djupare. Istället för att det blir tyst igen, så fortsätter vi berätta.

Hör berättelser från alla branscher och alla tider i livet. Hör om dom som satte stopp och dom som undkom. Följ med bakom kulisserna på uppropen, och ta del av dom berättelser som går att berätta först nu.

Lördag 3 mars kl. 16:00. Kulturhuset Stadsteatern – Lilla scen 

7/4: TERRORDÅDET PÅ DROTTNINGGATAN
Vi delar berättelser på årsdagen av terrordådet på Drottninggatan.

Hör berättelser om att fly från platsen och att beordras dit. Om att beröras på avstånd eller in på bara skinnet. Och berättelser där det hemska även innehållit någonting gott.

Lördag 7 april kl. 16:00. Kulturhuset Stadsteatern – Lilla scen.

Information

Scen

Lilla scenen

Pris

  • Ordinarie:40 kr

Taggar

(klicka för att filtrera i kalendern) Teater

2018-03-03
lördag
16:00
179 Platser kvar
BOKA / KÖP
2018-04-07
lördag
16:00
186 Platser kvar
BOKA / KÖP