×
En del av Stockholms stad

Parkteatern söker verkstadsansvarig

Kulturhuset Stadsteatern är en del av Stockholms stad och är ett hus för alla stockholmare, öppet alla dagar, unikt både ur ett nationellt och internationellt perspektiv. Huset rymmer en mångfald av kulturuttryck, såväl professionellt som eget skapande– ett hus där kultur utövas, tas in och prövas. Kulturhuset Stadsteatern har ca 450 medarbetare och är därmed en av norra Europas största kulturinstitutioner. 

Parkteatern – alla Stockholmares utomhusrum

Parkteatern är en del Kulturhuset Stadsteatern under ledning av Sissela Kyle. Verksamheten har sedan 1942 samlat stockholmarna i våra fantastiska gemensamma utomhusrum för att njuta av naturen, sommaren och de sköna konsterna. Parkteatern ger musik, dans och teater med fri entré i Stockholms parker, varje sommar, mellan juni och augusti. 

Parkteatern är en turnerande verksamhet med ca 50 spelplatser runt om i Stockholm. Under sommaren 2017 letade 202 070 personer sig till Parkteaterns föreställningar.

Parkteatern söker Verkstadsansvarig 

Du kommer ansvara för verkstadsdelen och intern logistik på Parkteatern under säsongen. Arbetets planering sker i samråd med Parkteaterns scenchef och tekniske samordnare. Arbetet sker i huvudsak på dagtid men arbete på kvällstid och helger kan förekomma. Du ingår i ett team och svarar för att teamet tar ett helhetsansvar för Parkteaterns verksamhet. Detta innebär att alla måste kunna ställa upp för varandra och hugga i. Arbetet sker utomhus i ur och skur. Tänk därför på att det kan komma att bli olika lyft och att arbetspasset kan bli smutsigt, tungt och behöva genomföras i gummistövlar.

ARBETSUPPGIFTER:

  • Ansvara för Parkteaterns verkstad, förråd och inventarier samt Galärparkens scenområde
  • Utföra underhåll och service på t.ex. vagnar, bänkar och övriga inventarier
  • Vara ett stöd för verksamheten när det kommer till logistik och packning
  • Vid behov arbeta med föreställningsverksamhet

Vi söker dig som har:

  • Verkstadskompetens (snickeri, enklare smidesarbeten mm.)
  • B-körkort
  • Truckkort

Meriterande är teatervana i synnerhet från Parkteatern, C-körkort samt dokumenterad erfarenhet inom HLR.

Tjänsten som Verkstadsansvarig visstid heltidstjänst from maj-sept.

Parkteatern strävar efter en jämn könsfördelning och mångfald i alla bemärkelser. I synnerhet vad gäller ålder, personligheter, etnisk och kulturell bakgrund.

Upplysningar rörande tjänsten:

Scenchef: Johan Attermark, johan.attermark@stadsteatern.stockholm.se  Tel: 0739-730 307

Facklig företrädare: Urban Riismark, urban.riismark@stadsteatern.stockholm.se Tel: 073-973 03 47

Ansökan:

Din ansökan med personligt brev och CV skickas per e-mail snarast men senast 18 februari till: ansokan@stadsteatern.stockholm.se. Ange Parkteatern samt ”Verkstadsansvarig” i Ärende/Rubrik (ex: Parkteatern/ Verkstadsansvarig). Ansökningar kommer att behandlas löpande. Sena ansökningar kommer ej beaktas.