×
En del av Stockholms stad

Kulturhuset stadsteatern söker en LÖNEHANDLÄGGARE

Kulturhuset Stadsteatern är en del av Stockholm Stad och är ett hus för alla stockholmare, unikt både ur ett nationellt och internationellt perspektiv. Huset rymmer en mångfald av kulturuttryck, såväl professionellt som eget skapande– ett hus där kultur utövas, tas in och prövas. Kulturhuset Stadsteatern omfattar ca 600 medarbetare och är därmed en av norra Europas största kulturinstitutioner. Vi omsätter drygt 500 mkr inklusive koncernbidrag från Stockholms Stad om 363 mkr.

Rollen i organisationen

I rollen som lönehandläggare kommer du arbeta i löneenheten bestående av dig och ytterligare en lönehandläggare. Löneenheten ingår i ekonomi- och löneenheten som ytterligare består av redovisningsansvarig, controller samt tre ekonomihandläggare.

Du rapporterar till Administrativ chef.

Arbetsuppgifter

I lönearbetet inkluderas allt som är grund för löneutbetalningar, från samtliga underlag till utbetalning och rapportering. Det innebär att du bland annat kommer att arbeta med kontraktsskrivning, ta fram underlag inför löneberedning, statistik, myndighetskontakter, registrera löner och reseräkningar utifrån inlämnade underlag, rapportera pensioner till SPV och Collectum samt stämma av arbetsgivardeklarationer. Vi arbetar i lönesystemet Agda.  

Kvalifikationer

Du har gått en YH-utbildning med inriktning lön eller har motsvarande arbetslivserfarenhet inom löneadministration. Du har lätt för att lära dig olika datasystem och kan arbeta såväl självständigt som i grupp. Erfarenhet av lönesystemet Agda PS är meriterande.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Information om tjänsten lämnas av

Administrativ chef: Malin Dahlberg – 070-682 12 25
malin.dahlberg@stadsteatern.stockholm.se

Lönehandläggare: Gabriella Wahlberg – 08-506 203 33
gabriella.wahlberg@stadsteatern.stockholm.se

Facklig företrädare: Urban Riismark – 08–506 203 47
urban.riismark@stadsteatern.stockholm.se             

Kulturhuset Stadsteatern vill ta tillvara de kvaliteter som en jämn könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. Då vi strävar efter en jämn könsfördelning ser vi gärna manliga sökanden till tjänsten.

Tillträde snarast – efter överenskommelse

Tjänsten avser heltid. Kulturhuset Stadsteatern tillämpar provanställning.

Välkommen med din ansökan (CV + personligt brev), senast den 16 februari till ansokan@stadsteatern.stockholm.se

När du skickar din ansökan skriv som ärende/rubrik  ”Lönehandläggare”.