×
En del av Stockholms stad
Musik
Zap Mama
Foto: Jurgen Rogiers

Arkiverat evenemang:

Zap Mama & Friends


Hörsalen


Zap Mama bildades 1989 med Marie Daulne som den drivande kraften. Sedan gruppen bildades 1989 har hon framgångsrikt utvecklat sin musik där soul och traditionella afrikanska uttryck blandas med R&B och hiphop. I denna specialkonsert får vi uppleva Marie Daulne tillsammans med gästmusikerna Manou Gallo, Elvin Galland och Boris Tchango.

Gästerna som skapar kvällens magi är Manou Gallo, kvinnlig basist och slagverkare med hjärtat i afrofunk, Elvin Galland, aka Jim Henderson, 23 årig pianist från Belgien, känd från RnB/funk-duon Eleven och Boris Tchango, trumslagare som spelat med namn som Dobet Gnahore, N'Faly Kouyate och Baloji.

Zap Mamas senaste album Eclectic Breath är en återgång till a cappella-sång, förstärkt med kreativa inslag av dagens musik, en mix av röst och ljud, klassiskt och urbant, gammalt och nytt, Syd och Väst. Det speglar ett kvartals utforskande av vokalmusik och muntliga traditioner från hela världen.

I sina liveuppträdande har Zap Mama skapat ny dimension som de kallar "Dance Acapella": genom att använda sig av loop-maskiner skapas musikspår på plats, där publikens egen sång och dans ingår i ljudbilden.


Dörrar 18:30
Konsertstart 19:30

Information

Scen

Hörsalen

Speltid

1:15 h, ingen paus

Premiär

25 maj 2018

Pris

  • Ordinarie:295 kr

Taggar

(klicka för att filtrera i kalendern) Musik

Just nu inga föreställningar inlagda