×
En del av Stockholms stad
Musik
Avishai Cohen
Foto: Bernard Rie

Arkiverat evenemang:

Avishai Cohen Trio


5 februari 2018 20:00
Studion


Under de senaste två decennierna har basisten, sångaren, kompositören och bandledaren Avishai Cohen låtit tala om sig som en av världens bästa basister. Med sin trio presenterar han musik från sitt senaste album From Darkness, publikfavoriter från sina tidigare inspelningar och nya kompositioner.

Med sig på scenen har han en av de mest mångsidiga och intressanta rösterna på den nuvarande jazzscenen; pianisten och kompositören Omri Mor. Omri har vid många tillfällen uppträtt och turnerat världen över tillsammans med Avishai, både som duo och som en del av Avishas berömda trioformation. Hans musikaliska spektrum sträcker sig från klassiskt och jazz till arabisk-andalusisk, algerisk chaabi och latin.

Avishais andra partner på scenen är den begåvade slagverkaren Itamar Doari, som tidigare spelat in tillsammans med Avishai på tidigare framgångsrika album som Aurora (EMI / 2009) och Seven Seas (EMI / 2011). Itamar har även han spelat över hela världen tillsammans med Avishai i varierande formationer.

Line up:

Avishai Cohen – bas, sång
Omri Mor – Piano
Itamar Doari – Slagverk

Live Trio at Nancy Jazz Pulsations 2015 – Seven Seas w/Omri Mor & Daniel Dor:

Itamar Doari – Percussion Solo:
18-årsgräns

Endast ståplats
Dörrarna öppnas 19:00
Konsert 20:00

Information

Scen

Studion

Speltid

1:40 h, ingen paus

Pris

  • Ordinarie:450 kr

Taggar

(klicka för att filtrera i kalendern) Musik, Studion

2018-02-05
måndag
20:00
643 Platser kvar
BOKA / KÖP