En del av Stockholms stad
Musik

Arkiverat evenemang:

Damn! + Kristin Amparo + Shirin

Stockholm Jazz Festival


11 oktober 2017 19:00
Studion


Funklegenderna Damn! gör gemensam sak med jazz- och soulsångerskan Kristin Amparo och stjärnskottet Shirin och bildar en tiohövdad musikalisk supergrupp.

Tillsammans med Timbuktu har Damn! under många turnéer spridit djup soul, dansant funk och energisk afro beat från scenerna runt om i landet. Nu gör det skånska kollektivet istället gemensam sak med två ytterst spännande sångerskor: Kristin Amparo och Shirin. Det tiohövdade bandet ser fram emot att bjuda Stockholm Jazz Festival-publiken på något helt storslaget.

Kristin Amparo är artist och musiker och har spelat med diverse olika projekt med rötter i alla världens hörn. Tillsammans med Damn! jammade Kristin Amparo fram ett femtontal låtar under en inspirerad dag i "Gula Studion" i Malmö tidigare i år.

Albumaktuella malmöbon Shirin El-Hage gjorde tillsammans med Damn! ett bejublat live-framträdande på årets Melodifestival (med förra årets vinnarlåt If I were sorry).

Denna sommar har Damn!, Kristin Amparo och Shirin satt ihop ett gemensamt material som kommer att vibrera av liv och energi.

All ages – konserten är öppen för alla över 13 år.  

Line-up

Shirin - sång
Kristin Amparo - sång

Svante Lodén - sång, gitarr & percussion
Måns Block - trummor & sång
Måns Mernsten - keyboards & sång
Erik Hjärpe - Keyboards & dans
Gustav Lindroth - bas
Jens Lindgård - trombon
Petter Lindgård - trumpet
Sven Andersson - sax

Information

Scen

Studion

Speltid

1:30 h, ingen paus

Pris

  • Ordinarie:240 kr

Taggar

(klicka för att filtrera i kalendern) Musik, Studion

2017-10-11
onsdag
19:00
172 Platser kvar
BOKA / KÖP