×
En del av Stockholms stad
Film
Fredrik Heinig, Stockholms filmskola

Arkiverat evenemang:

Stockholms Filmskola presenterar Fredrik Heinig


Klarabiografen


Måndagen den 17 april kl. 18:00 är det åter dags för ett av Stockholms Filmskolas inspirationsseminarier för alla filmentusiaster. Denna gång kommer Fredrik Heinig och samtalar om sitt arbete som producent.
Moderator är som vanligt filmrecensent och programledare Andrea Reuter.

FREDRIK HEINIG är producent och grundare för produktionsbolaget B-Reel Films med kontor i Stockholm, New York, Los Angeles, London, Berlin och Barcelona. B-Reel Films är aktuella med den kritikerrosade Euphoria av Lisa Langseth med Oscarsbelönade Alicia Vikander bland huvudrollerna.

I samband med med seminariet kommer Fredrik Heinig visa filmen Darling (200/) av Johan Kling:

"Ett kammardrama om en 20-årig flicka, Eva, uppvuxen på fina Östermalm i Stockholm och med sina kamrater och kontakter centrerade runt det fashionabla Stureplan. Den andre huvudpersonen heter Bernard, 61 år, nyskild och arbetslös. Efter diverse olyckliga omständigheter träffas de vid stekhällarna på McDonald's som
anställda. Två världar möts. De blir vänner för en kort tid innan allt återgår till det normala. Ett stycke Sverige ur ett klassperspektiv."

Seminarier är ett viktigt komplement till den praktiska undervisningen på Stockholms Filmskola. Vi har bjudit in några av våra tidigare elever - Sveriges mest framgångsrika regissörer, fotografer, manusförfattare, producenter, klippare m.m. - för att berätta om det som inspirerar dem, för att prata om film och förutsättning för film i Sverige och utomlands.

Välkomna!

Information

Scen

Klarabiografen

Premiär

17 april 2018

Pris

  • Ordinarie:70 kr
  • Pensionär:70 kr

Taggar

(klicka för att filtrera i kalendern) Film

Just nu inga föreställningar inlagda