×
En del av Stockholms stad
Film
Radiobio Ljungbybedragaren

Arkiverat evenemang:

Radiobio: Ljungbybedragaren - Cancer och fyrverkerier

Lyssna på P1 Dokumentären i Klarabiografen


Klarabiografen


Älskar du poddar och kanske framför allt dokumentärer? Vill du veta mer om vad som händer bakom mikrofonen när en radio-dokumentärer blir till?

Kom och lyssna på den senaste spännande dokumentären: Ljungbybedragaren - Cancer och fyrverkerier.

Sköna fåtöljer, fantastisk ljud och en helt galen historia om en man som kan förvandla sig till döende italiensk modedesigner, vingårdsägare och tysk bankir. Allt för att bedra privatpersoner på miljonbelopp. 

Eftersnack med dokumentärmakaren Henrik Svensson och producenten Magnus Arvidson. Hur blir man den perfekte bedragaren?  Hur får man som dokumentärmakare människor att ställa upp och berätta om det pinsammaste de varit med om? Vad gör man när verkligheten överträffar dikten?

Om Radiobio:

Radiobio riktar sig till alla som älskar poddar, framförallt dokumentärer. Men istället för att lyssna ensam med sina lurar så lyssnar vi tillsammans i sköna fåtöljer i biomörkret med fantastiskt ljud. Efter dokumentärpodden får publiken möta personerna bakom dokumentären som berättar om arbetet. Publiken får också chans att ställa frågor. 

Radiobio är ett arrangemang från Sveriges Radios Dokumentärredaktion i samarbete med Klarabiografen, Kulturhuset Stadsteatern.

Information

Scen

Klarabiografen

Premiär

16 april 2018

Pris

  • Ordinarie:0 kr

Taggar

(klicka för att filtrera i kalendern) Film, Fri entré

Just nu inga föreställningar inlagda