En del av Stockholms stad

Om Bibliotek Film & Musik

På Film & Musik kan du låna musik, film, danslitteratur och noter. Du kan även lyssna på cd och utvald vinyl, spela elpiano, elgitarr och synt på iPad samt se bildspel på väggen och lyssna på konserter och samtal mitt i rummet. I sköna fåtöljer kan du läsa tidskrifter om musik, dans och film.

Bibliotekskort 

För att kunna låna filmer, skivor och böcker på Bibliotek Film & Musik behöver man ett lånekort från Stockholm stadsbibliotek. Lånar man något hos oss går det bra att lämna tillbaka det på alla bibliotek inom Stockholm stad. Man kan även lämna tillbaka böcker hos oss som man lånat på ett annat bibliotek. Om du inte har ett rött bibliotekskort så kan du klicka på kortet ovanför, fylla i formuläret och ta med legitimation vid ditt nästa besök så fixar vi ett kort till dig.

biblioteket.se kan du leta efter böcker, filmer, skivor med mera, och se var du kan låna dem. Du kan även reservera det du vill låna (det kostar 10 kr) och hämta ut det här. Spelfilmer och dokumentärfilmer kan inte reserveras hos oss.